-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Wszystkie kategorie
- O nas
- Opinie
- Galeria
- Aktualności
- Kontakt
- Polecamy
-
ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
- NABIAŁ
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DLA DZIECI
- WĘDLINA
- FASOLA i SOCZEWICA
- HERBATA
- KAWA
- KASZA
- KETCHUP
- KONCENTRATY i PRZETWORY
- KONSERWY
- MAKARONY
- MAJONEZ
- MĄKA CUKIER SÓL
- MIÓD
- MUSZTARDA
- OLEJE I OLIWY
- PASTY KANAPKOWE i HUMMUSY
- PIECZYWO, CIASTA
- PŁATKI ŚNIADANIOWE, MUSLI, GRANOLA
- PRODUKTY GOTOWE / GARMAŻERKA
- PRODUKTY WEGETARIAŃSKIE I WEGAŃSKIE
- PRZETWORY SŁODKIE
- PRZYPRAWY
- RYBY
- RYŻ
- SŁODYCZE
- SOKI I NAPOJE
- SOSY
- SURÓWKI
- WODA
- ZUPY
-
-
ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
- PRODUKTY BEZ LAKTOZY
- PRODUKTY BEZ GLUTENU
- CYTRUSY
- OWOCE MIĘKKIE
- OWOCE POZOSTAŁE
- WARZYWA
- WARZYWA OBRANE
- SAŁATY, ZIOŁA, ZIELENINA
- KIEŁKI
- GRZYBY
- KISZONKI I NIE TYLKO
- JAJKA
- ZIOŁA CIĘTE NA WAGĘ
- ARTYKUŁY SUCHE
- KWIATY/OZDOBY
- KWIATY JADALNE
- FRUTISOWA SPIŻARNIA
- KALENDARZ
- VOUCHER
- FRUTISOWE BOXY
- MYDŁA NATURALNE

- O nas
- Opinie
- Galeria
- Aktualności
- Kontakt
- Polecamy
-
ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
- NABIAŁ
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DLA DZIECI
- WĘDLINA
- FASOLA i SOCZEWICA
- HERBATA
- KAWA
- KASZA
- KETCHUP
- KONCENTRATY i PRZETWORY
- KONSERWY
- MAKARONY
- MAJONEZ
- MĄKA CUKIER SÓL
- MIÓD
- MUSZTARDA
- OLEJE I OLIWY
- PASTY KANAPKOWE i HUMMUSY
- PIECZYWO, CIASTA
- PŁATKI ŚNIADANIOWE, MUSLI, GRANOLA
- PRODUKTY GOTOWE / GARMAŻERKA
- PRODUKTY WEGETARIAŃSKIE I WEGAŃSKIE
- PRZETWORY SŁODKIE
- PRZYPRAWY
- RYBY
- RYŻ
- SŁODYCZE
- SOKI I NAPOJE
- SOSY
- SURÓWKI
- WODA
- ZUPY
-
-
Aktualności
Oliwkowe szparagi
Mają piękny, jasny, zielony kolor. Zdecydowanie łagodniejszy i bardziej pastelowy niż odmiana zwykła, zielona.
Jak smakuje? Jest bardzo delikatna i można by powiedzieć, że w smaku przypomina młody, cukrowy groszek.
Jarmuż - bomba witaminowa
Jarmuż jest jednym z najbardziej wartościowych i najzdrowszych warzyw liściastych. To odmiana kapusty, chętnie spożywana szczególnie w państwach skandynawskich, ale ze względu na prozdrowotne właściwości cieszy się coraz większą popularnością również w Polsce.
Zawiera duże ilości białka, błonnika i witamin, zwłaszcza C i K oraz z grupy B. Jest też bogatym źródłem cennych pierwiastków, takich jak magnez, żelazo, cynk i fosfor, soli mineralnych, w tym wapnia i potasu, oraz sulforafanu, który jest jednym z najsilniejszych antyoksydantów.
Kalarepa fioletowa - bogactwo witamin
Kalarepa fioletowa, to zdrowa i smaczna odmiana, która pokryta jest charakterystyczną intensywnie fioletową skórką. Owocuje wcześnie, dojrzałe korzenie można zbierać już od czerwca, aż do września.
Nadaje się do długiego przechowywania, zachowuje świeżość i nie drewnieje. Korzenie kalarepy można spożywać na surowo, robić z nich smaczne sałatki i surówki, dodawać do zup i wielu innych potraw. Prawdziwe naturalne bogactwo witamin.
Źródło: https://domisad.pl/product/